Ψαρονέφρι Σκορδάτο με Μανιτάρια

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 2Μερίδες
  • 10 λΠροετοιμασία
  • 10 λΜαγείρεμα
  • 20 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Συστατικά

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Η συνταγή βήμα προς βήμα

  • Βήμα 1ο

    Παίρνουμε το σκεύος 3,5lt 24cm, βάζουμε το μάτι στο 7 και το audiotherm στην μπριζόλα. Μόλις χτυπήσει, ανοίγουμε και βάζουμε μέσα τα μανιτάρια και 3κσ λάδι. Τα τσιγαρίζουμε.

  • Βήμα 2ο

    Βάζουμε το μισό σκόρδο, πολτοποιημένο και ανακατεύουμε. Βγάζουμε τα μανιτάρια και βάζουμε το ψαρονέφρι. Βάζουμε το υπόλοιπο σκόρδο και τσιγαρίζουμε για μισό λεπτό από κάθε πλευρά το ψαρονέφρι. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί.

  • Βήμα 3ο

    Προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι, το χυμό από το λεμόνι και το δεντρολίβανο. Κλείνουμε το καπάκι και βάζουμε 10 λεπτά στο καρότο. Μόλις ο κόκκινος δείκτης φτάσει στην μπριζόλα χαμηλώνουμε στο 2. Όταν φτάσει στο καρότο θα μαγειρευτεί 10 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι. Βγάζουμε το κρέας και τα μανιτάρια σε ένα πιάτο. Ανοίγουμε ξανά το μάτι στο 7.

  • Βήμα 4ο

    Σε ένα μικρό μπολ βάζουμε μία κουταλιά της σούπας κορν φλάουερ. Παίρνουμε 3 κουταλιές ζουμί από το σκεύος και το βάζουμε στο μπολ και ανακατέυουμε.

  • Βήμα 5ο

    Κλείνουμε το μάτι, ρίχνουμε το περιεχόμενο του μπολ στο σκεύος. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσει λίγο για να πήξει. Ρίχνουμε την σάλτσα πάνω από το κρέας μας και σερβίρουμε. Καλή σας όρεξη!

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password