Ψητό μπούτι χοιρινό με πατάτες

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • 6Servings
  • 0 λPrep Time
  • 60 λCook Time
  • 60 λReady In
Print Recipe

Ingredients

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Ανοίγουμε τρύπες στο κρέας και προσθέσομε αλάτι, πιπέρι, και τα σκόρδα. Προθερμαίνουμε το σκεύος στο 7, και ρυθμίζουμε το audiotherm στη ‘μπριζόλα’. Τσιγαρίζουμε το κρέας και από τις 2 πλευρές 2 φορές. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος το κρασί. Περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.

  • Βήμα 2ο

    Με το μάτι στο 9, κλείνουμε με το sec quick. Ρυθμίζουμε το audiotherm για 45’ στην ένδειξη ‘turbo’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘soft’ χαμηλώνουμε στο 2. Μόλις ο δεύτερος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘turbo’ μαγειρεύουμε για 45’. Περιμένουμε όλοι οι δείκτες να γυρίσουν στην αρχική τους κατάσταση και ανοίγουμε το καπάκι. Σερβίρουμε με τις πατάτες φούρνου.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Read More

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x

Register

Lost Password