Κάνουμε σχισμές 1cm σε όλη την επιφάνεια του κρέατος και το τις γεμίζουμε με αλάτι, πιπέρι, σκόρδο ψιλοκομμένο, λεμονοθύμαρο και σχοινόπρασο. Προθερμαινουμε το hotpan στην ‘μπριζόλα’ στο 7, 2/3 της κουζίνας σας, και μόλις φτάσει στην ‘μπριζόλα’, ανοίγουμε το καπάκι και βάζουμε μέσα το κρέας να σοταριστεί, στην συνέχεια, κλείνουμε το καπάκι.
Περιμένουμε 30” και ανοίγουμε το καπάκι, γυρνάμε το κρέας για να σοταριστεί και από την άλλη πλευρά. Κλείνουμε το καπάκι, περιμένουμε 30-50" και ανοίγουμε το καπάκι να προσθέσουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Προσθέτουμε σιγά σιγά το χυμό μήλου, την κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη, και τα υπολοιπούμενα: σκόρδο, σχοινόπρασο, και λεμονοθύμαρο. Αφήνουμε να πάρει μια βράση ο χυμός μήλου, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, και ρυθμίζουμε το audiotherm στην 1,5 ώρα στο καρότο στο 2.
Σερβίρουμε με πουρέ πατάτας!
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα