Προθερμαίνουμε το σκεύος, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα και το μάτι στο 7. Ανοίγουμε και βάζουμε μέσα το χοιρινό. Τσιγαρίζουμε και από τις 2 πλευρές. Σβήνουμε με το λευκό κρασί. Όταν εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε το κάρι και το σκόρδο. Χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3.
Τότε προσθέτουμε το λάδι, το χυμό λάιμ, αλάτι και το ξύσμα από το λάιμ. Στη συνέχεια κλείνουμε το καπάκι και ρυθμίζουμε το audiotherm 1 ώρα στο καρότο. Το βγάζουμε για να το κόψουμε. Στο ζουμί προσθέτουμε μια κουταλιά της σούπας αλεύρι ολικής άλεσης και ανακατεύουμε.