Ψητό χοιρινό με κάρι

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • 8Servings
  • 10 λPrep Time
  • 1:10 ωCook Time
  • 1:20 ωReady In
Print Recipe

Ingredients

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα και το μάτι στο 7. Ανοίγουμε και βάζουμε μέσα το χοιρινό. Τσιγαρίζουμε και από τις 2 πλευρές. Σβήνουμε με το λευκό κρασί. Όταν εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε το κάρι και το σκόρδο. Χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3.

  • Βήμα 2ο

    Τότε προσθέτουμε το λάδι, το χυμό λάιμ, αλάτι και το ξύσμα από το λάιμ. Στη συνέχεια κλείνουμε το καπάκι και ρυθμίζουμε το audiotherm 1 ώρα στο καρότο. Το βγάζουμε για να το κόψουμε. Στο ζουμί προσθέτουμε μια κουταλιά της σούπας αλεύρι ολικής άλεσης και ανακατεύουμε.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Read More

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x

Register

Lost Password