Προθερμαίνουμε το σκεύος, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα και το μάτι στο 7. Ανοίγουμε και βάζουμε μέσα το χοιρινό. Τσιγαρίζουμε και από τις 2 πλευρές. Σβήνουμε με το λευκό κρασί. Όταν εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε το κάρι και το σκόρδο. Χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3.
Τότε προσθέτουμε το λάδι, το χυμό λάιμ, αλάτι και το ξύσμα από το λάιμ. Στη συνέχεια κλείνουμε το καπάκι και ρυθμίζουμε το audiotherm 1 ώρα στο καρότο. Το βγάζουμε για να το κόψουμε. Στο ζουμί προσθέτουμε μια κουταλιά της σούπας αλεύρι ολικής άλεσης και ανακατεύουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα