Ψητός σολομός με μανιτάρια και πιπεριές

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 5 λΠροετοιμασία
  • 20 λΜαγείρεμα
  • 25 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Συστατικά

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Η συνταγή βήμα προς βήμα

  • Βήμα 1ο

    Βάζουμε το σκεύος και ανάβουμε το μάτι της κουζίνας στο 7 και έχουμε βάλει το audiotherm στο καρότο. Μόλις χτυπήσει, ανοίγουμε και βάζουμε μέσα τον σολομό, τα μανιτάρια και τις πιπεριές και τα τσιγαρίζουμε για 3 λεπτά. Γυρίζουμε το σολομό. Χαμηλώνουμε το μάτι στο 3 και κλείνουμε το καπάκι. Βάζουμε το audiotherm στα 10 λεπτά στο καρότο.

  • Βήμα 2ο

    Στα 2 λεπτά ανοίγουμε και γυρίζουμε τα λαχανικά και ξανακλείνουμε. Όταν έχουν μείνει 3 λεπτά, ανοίγουμε, γυρνάμε πάλι τα λαχανικά. Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι στον σολομό και το λεμόνι. Βάζουμε και το θυμάρι. Κλείνουμε και ψήνουμε για 3 λεπτά ακόμα. Μόλις χτυπήσει, ανοίγουμε και σερβίρουμε.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password