Ψωμί με μαύρη μπύρα και γιαούρτι

( 5 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 10Μερίδες
  • 0 λΠροετοιμασία
  • 25 λΜαγείρεμα
  • 25 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά στα στερεά και μετά προσθέτουμε τα υγρά και προσθέτουμε αλεύρι ώστε να έχουμε μια ζύμη που να μην κολλάει. Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί στον πάτο του σκεύους, χαράζουμε την ζύμη και την προσθέτουμε στο σκεύος.

  • Βήμα 2ο

    Ανοίγουμε το navigenio στο 6 και ρυθμίζουμε το audiotherm στην ένδειξη ‘μπριζόλα’. Αφαιρούμε και προσθέτουμε το navigenio από πάνω στο 1ο πεδίο. Ρυθμίζουμε το audiotherm στα 20’.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password