Φουσκώνουμε τα ρεβύθια σε νερό για ένα βράδυ. Ανοίγουμε το μάτι στο 9 και βάζουμε στην 3,5lt 24cm, νερό, αρκετό να καλύψει τα ρεβύθια. Κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι και βάζουμε το audiotherm 30 λεπτά στο turbo. Μόλις φτάσει ο δείκτης στο σοφτ χαμηλώνουμε στο 2 ή 3 και μόλις φτάσει στο turbo θα μαγειρευτεί 30 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι και περιμένουμε να γυρίσει αριστερά ο δείκτης για να ανοίξουμε. Ανάβουμε το μάτι στο 7.
Παίρνουμε το 5lt 24cm, πολτοποιούμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε το λάδι και το τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε το καρότο και το φινόκιο, πολτοποιημένα και τα τσιγαρίζουμε. Βάζουμε την πιπεριά χοντροκομμένη. Μετά από 1 λεπτό προσθέτουμεο τον μαϊντανό, τον δυόσμο, τα ντοματίνια, το αλάτι και το πιπέρι, τον πελτέ και τον ντοματοχυμό και ανακατεύουμε.
Κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι και βάζουμε το μάτι στο 9. Μόλις φτάσει στο σοφτ χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3 και μόλις φτάσει στο turbo αφήνουμε ένα λεπτό. Κλείνουμε το μάτι και περιμένουμε να γυρίσει πίσω ο δείκτης για να ανοίξουμε. Βάζουμε τα ρεβύθια μέσα στην σάλτσα. Ανοίγουμε το μάτι στο 7. Ανακατεύουμε και περιμένουμε να πάρουν μία βράση. Τοποθετούμε το κοτόπουλο και φροντίζουμε να πάει η σάλτσα παντού.
Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. βάζουμε το audiotherm 10 λεπτά στο turbo. Μόλις φτάσει ο δείκτης στο σοφτ χαμηλώνουμε στο 2 ή 3 και μόλις φτάσει στο turbo θα μαγειρευτεί 10 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι και περιμένουμε να γυρίσει πίσω ο δείκτης για να ανοίξουμε και να σερβίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα