Ριγκατόνι πιπεριάς Φλωρίνης με τόνο

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • 4Servings
  • 20 λPrep Time
  • 20 λCook Time
  • 40 λReady In
Print Recipe

Συστατικά

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Η συνταγή βήμα προς βήμα

  • Βήμα 1ο

    Παίρνουμε το σκεύος Hotpan 5lt 32cm. Ανοίγουμε το μάτι στο 7 και βάζουμε μέσα το κρεμμύδι, πολτοποιημένο και το τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε και το φινόκιο, πολτοποιημένο για τσιγάρισμα και το λάδι. Βάζουμε την πιπεριά Φλωρίνης, ψιλοκομμένη, το εστραγκόν και τον άνιθο και τον μαϊντανό, τα ντοματίνια, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.

  • Βήμα 2ο

    Ρίχνουμε μέσα τον ζωμό λαχανικών. Προσθέτουμε το ξύσμα από το λάιμ, κλείνουμε το καπάκι και χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3. Βάζουμε το audiotherm 10 λεπτά στο καρότο. Μόλις χτυπήσει, ανοίγουμε και βάζουμε μέσα τα ριγκατόνι. Κλείνουμε το καπάκι και ανοίγουμε το μάτι στο 7.

  • Βήμα 3ο

    Βάζουμε το audiotherm 10 λεπτά στο καρότο. Μόλις πάει ο δείκτης στο νταμάκι της μπριζόλας χαμηλώνουμε στο 2 ή 3 και μόλις πάει στο καρότο θα μαγειρευτούν τα μακαρόνια μας 10 λεπτά. Στα 5 λεπτά, ανοίγουμε και βάζουμε μέσα τον τόνο. Μόλις περάσουν, κλείνουμε, ανοίγουμε και σερβρίρουμε.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Read More

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x

Register

Lost Password