Παίρνουμε το σκεύος 3,5lt 24cm και βάζουμε το μάτι της κουζίνας στο 7. Βάζουμε το audiotherm στην μπριζόλα και μόλις χτυπήσει ανοίγουμε και βάζουμε μέσα το κοτόπουλο.
Κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε 1 λεπτό να τσιγαριστεί. Γυρνάμε και κάνουμε το ίδιο από όλες τις πλευρές. Μόλις τσιγαριστούν βάζουμε μέσα το κρεμμύδι, πολτοποιημένο και ανακατεύουμε να τσιγαριστεί. Σβήνουμε με το κονιάκ. Ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι, μαϊντανό και άνιθο ψιλοψομμένο, το ξύσμα από τα λάιμ και τον ζωμό λαχανικών. Προσθέτουμε από πάνω την λιαστή ντομάτα και 2 κσ λάδι.
Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι μόλις αρχίσει να παίρνει βράση. Βάζουμε το audiotherm στο turbo για 3 λεπτά. Μόλις ο δείκτης φτάσει στο soft χαμηλώνουμε στο 2 ή 3. Μόλις φτάσει στο turbo θα μαγειρευτεί το φαγητό μας 3 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι και μόλις γυρίσει πίσω ο δείκτης ανοίγουμε το καπάκι ανάβουμε το μάτι ξανά στο 7 και μόλις αρχίσει να βράζει βάζουμε μέσα το ρύζι. Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Βάζουμε το audiotherm στο turbo, 1 λεπτό. Μόλις ο δείκτης φτάσει στο soft χαμηλώνουμε στο 2 ή 3.
Μόλις φτάσει στο turbo θα μαγειρευτεί το φαγητό μας 1 λεπτό. Κλείνουμε το μάτι και περιμένουμε να γυρίσει πίσω ο δείκτης για να ανοίξουμε. Ρίχνουμε από πάνω το χυμό από τα 2 λάιμ και σερβίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα