Προθερμαίνουμε το σκεύος, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα και το μάτι στο 7. Βάζουμε το ρολό να τσιγαριστεί. Προσθέτουμε το σκόρδο, σβήνουμε με το λευκό κρασί, και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από την μουστάρδα και το μέλι. Κλείνουμε το καπάκι στο 2 ή 3 και ρυθμίζουμε το audiotherm στη 1 ώρα και 15’. Κλείνουμε το μάτι και το αφήνουμε να κρυώσει λίγο για να αφαιρέσουμε το δίχτυ.
Αφαιρούμε το δίχτυ και αλείφουμε το ρολό με μουστάρδα και μέλι. Παίρνουμε το navigenio και ρυθμίζουμε 10’ στο τελευταίο διπλό πεδίο. Παίρνουμε το ζουμί και την πιπεριά και τα λιώνουμε στο μπλέντερ για την σάλτσα μας. Σερβίρουμε με ψητές γλυκοπατάτες (προαιρετικά).
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα