Ανοίγουμε το καπάκι και βάζουμε τις σαρδέλες μας. Ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι.
Βάζουμε το κρεμμύδι, πολτοποιημένο, τον μαϊντανό, το χυμό από το λεμόνι, 6 κουταλιές της σούπας λάδι και τα ντοματίνια.
Κλείνουμε το καπάκι και βάζουμε το μάτι της κουζίνας στο 7.
Μόλις ο δείκτης φτάσει στην μπριζόλα το χαμηλώνουμε στο 3.
Μόλις φτάσει στο καρότο μετράμε 20 λεπτά.
Κλείνουμε το μάτι και σερβίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα