Ανοίγουμε το καπάκι και βάζουμε τις σαρδέλες μας. Ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι.
Βάζουμε το κρεμμύδι, πολτοποιημένο, τον μαϊντανό, το χυμό από το λεμόνι, 6 κουταλιές της σούπας λάδι και τα ντοματίνια.
Κλείνουμε το καπάκι και βάζουμε το μάτι της κουζίνας στο 7.
Μόλις ο δείκτης φτάσει στην μπριζόλα το χαμηλώνουμε στο 3.
Μόλις φτάσει στο καρότο μετράμε 20 λεπτά.
Κλείνουμε το μάτι και σερβίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Your email address will not be published. Required fields are marked *
Comment *
Name *
Email *
Website
Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.
Προσθέστε με στο ενημερωτικό δελτίο σας και κρατήστε με ενήμερο κάθε φορά που δημοσιεύετε νέες αναρτήσεις ιστολογίου