Παίρνουμε το σκεύος και ανοίγουμε το μάτι στο 7. Προσθέτουμε το σπορέλαιο και το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε. Μόλις καβουρδιστεί χαμηλώνουμε στο 2. Προσθέτουμε την κανέλα και ανακατεύουμε. Βγάζουμε από το μάτι και προσθέτουμε την ζάχαρη και το νερό. Επιστρέφουμε στο μάτι και ανακατεύουμε.
Όταν πάρει μια βράσει προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε μέχρι να ξεκολλάει από τον πάτο ο χαλβάς. Φορμάρουμε και πασπαλίζουμε με κανέλα.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα