Βάζουμε μέσα στο σκεύος 3lt 20cm νερό και από πάνω το μπωλ 20cm με την κουβερτούρα. Ανάβουμε το μάτι στο 7 και μόλις αρχίσει να βράζει το νερό κατεβάζουμε στο 2 ή 3. Βάζουμε στο multi τα μπισκότα και τα φουντούκια. Με ένα πιρούνι λιώνουμε τις μπανάνες. Βάζουμε σε μία σουπιέρα τα μπισκότα, 150γρ φουντούκια και την μπανάνα και ανακατεύουμε.
Πλάθουμε μπάλες από το υλικό. Μόλις λιώσει η σοκολάτα, βουτάμε τις μπάλες σε αυτήν και τις βάζουμε πανω σε πιατέλα με χαρτί κουζίνα. Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο φουντούκι. Βάζουμε τα σοκολατάκια για 4-5 ώρες στο ψυγείο. Βγάζουμε και σερβίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα