Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι. Σε ένα μπολ προσθέτουμε τα μπισκότα τριμμένα και το φυστικοβούτυρο. Πλάθουμε σε μικρές μπάλες. Περίπου 35 σοκολατάκια.
Βήμα 2ο
Ανοίγουμε το Navigenio στο 6 παίρνουμε το σκεύος με 1 δάχτυλο νερό μέσα και από πάνω τη σουπιέρα μας για να φτιάξουμε ben mari προσθέτοντας την κουβερτούρα. Σε 4-5’, ή όταν λιώσει όλη η σοκολάτα, επικαλύπτουμε τις μπάλες μας.
Βήμα 3ο
Τα αφήνουμε στη σχάρα να στραγγίσουν και στη συνέχεια τα βάζουμε 20’ στο ψυγείο.