Σε ένα μπωλ βάζουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε τα σοκολατάκια. Βάζουμε στο ψυγείο για 2 ως 4 ώρες. Παίρνουμε το σκεύος και βάζουμε 1 ½ δάχτυλο νερό. Βάζουμε από πάνω τη σουπιέρα και μέσα την κουβερτούρα να κάνουμε το μπεν μαρι. Κλείνουμε με το καπάκι και ανοίγουμε το μάτι στο 7 μέχρι να φτάσει στο καρότο. Κάνουμε την επικάλυψη και πασπαλίζουμε με την καρύδα.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα