Σούπα με μοσχάρι και σπανάκι

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 4Μερίδες
  • 15 λΠροετοιμασία
  • 32 λΜαγείρεμα
  • 47 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Μεσα στο σκεύος βάζουμε 8 βαθιά πιάτα νερό, το κρέας και όλα τα υλικά εκτός από το σπανάκι και το λεμόνι. Ανακατεύουμε καλά και κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι. Ανοίγουμε το μάτι στο 9 και ρυθμίζουμε το audiotherm για 30' στο turbo. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει την στην ένδειξη soft χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3. Μόλις ο δεύτερος κόκκινος δείκτης πάει φτάσει στην ένδειξη turbo μαγειρεύουμε για 30 λεπτά.

  • Βήμα 2ο

    Στην συνέχεια κλείνουμε το μάτι και περιμένουμε όλοι οι δείκτες να γυρίσουν στην αρχική τους κατάσταση. Ανοίγουμε το καπάκι και προσθέτουμε το σπανάκι, το χυμό λεμονιού και το ξύσμα από το λεμόνι. Κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι και ανοίγουμε το μάτι στο 9. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη soft κλείνουμε το μάτι και αφαιρούμε. Μόλις όλοι οι δείκτες γυρίσουν πίσω στην αρχική τους κατάσταση σερβίρουμε.

133 Προβολές

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password