Προθερμαίνουμε το σκεύος 5lt στο 7, και ρυθμίζουμε το audiotherm στη ‘μπριζόλα’. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το πράσο, 1 σκελίδα σκόρδο, και 2 κσ λάδι να τσιγαριστούν. Προσθέτουμε το σέλερι, τα ντοματίνια, και σιγα σιγα όλα τα υπόλοιπα υλικά. Κλείνουμε το καπάκι και ρυθμίζουμε το audiotherm 30’ στο ‘καρότο’.
Προθερμαίνουμε το σκεύος 3lt στο 7, και ρυθμίζουμε το audiotherm στη ‘μπριζόλα’. Προσθέτουμε 6 κσ λάδι, 1 σκελίδα σκόρδο, και τις γαρίδες for 2’, μέχρι να αλλάξουν χρώμα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Πολτοποιούμε την σούπα στο multi ή μπλέντερ χειρός (ράβδος). Σερβίρουμε με φρέσκο σέλερι και τις γαρίδες από πάνω.