Σουπιά με αρακά κοκκινιστό

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • 3Servings
  • 10 λPrep Time
  • 60 λCook Time
  • 1:10 ωReady In
Print Recipe

Ingredients

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Ανάβουμε το μάτι στο 7. Βάζουμε μέσα τα φρέσκα και το πράσο σε μικρά κομματάκια. 2 κρεμμύδα πολτοποιημένα. Τσιγαρίζουμε.

  • Βήμα 2ο

    Προσθέτουμε τα καρότα ψιλοκομμένα. Βάζουμε την σουπιά. Σβήνουμε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το κρασί βγάζουμε την σουπιά.

  • Βήμα 3ο

    Προσθέτουμε τον αρακά, το σχινόρασο, άνιθο, κολίανδρο, αλάτι και πιπέρι. Επίσης προσθέτουμε ντοματίνια, εστραγκόν, πιπέρια, πελτέ, λάδι και ανακατεύουμε. Βάζουμε τα 6 ξερά κρεμμύδια σε κομμάτια στην κοιλιά της σουπιάς. Την τοποθετούμε στην μέση κάνοντας χώρο στο σκεύος. Κλείνουμε το καπάκι και βάζουμε το audiotherm 1 ώρα στο καρότο.

  • Βήμα 4ο

    Μόλις φτάσει στην μπριζόλα χαμηλώνουμε στο 3. Όταν φτάσει στο καρότο θα μαγειρευτεί μία ώρα. Κλείνουμε το μάτι, ανοίγουμε και σερβίρουμε.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Read More

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x

Register

Lost Password