Για την σάλτσα: Με το μάτι στο 7, τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια με το σκόρδο. Σβήνουμε με το κόκκινο κρασί και αφήνουμε 2’ να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
Με το μάτι στο 9, κλείνουμε με το sec quick και ρυθμίζουμε το audiotherm για 1’ στην ένδειξη ‘soft’. Μόλις ο πρώτος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘soft’ χαμηλώνουμε στο 2 και ψήνουμε για 1΄. Περιμένουμε όλοι οι δείκτες να φτάσουν στην αρχική τους κατάσταση και ανοίγουμε το καπάκι. Βάζουμε στα χέρια μας λίγο κόκκινο κρασί και πλάθουμε τα σουτζουκάκια. Τα βάζουμε μέσα στο σκεύος και βάζουμε το navigenio στο 1’ επίπεδο ανάποδα να τα ψήσουμε, 5’ από κάθε πλευρά.
Προσθέτουμε στην σάλτσα τα σουτζουκάκια και κλείνουμε με το sec quick. Με το μάτι στο 9, κλείνουμε με το sec quick και ρυθμίζουμε το audiotherm για 5’ στην ένδειξη ‘turbo’. Μόλις ο πρώτος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘soft’ χαμηλώνουμε στο 2 και ψήνουμε για 5΄. Περιμένουμε όλοι οι δείκτες να φτάσουν στην αρχική τους κατάσταση και ανοίγουμε το καπάκι.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα