Στιφάδο μοσχαράκι

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 6Μερίδες
  • 120::0 ωΠροετοιμασία
  • 2::0 ωΜαγείρεμα
  • 122::0 ωΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και σε ένα μπολ καλύπτουμε τα κρεμμύδια με νερό και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 12 ώρες ή όλο το βράδυ.

  • Βήμα 2ο

    ροθερμαίνουμε το σκεύος στο 7, και ρυθμίζουμε το audiotherm στη ‘μπριζόλα’. Τσιγαρίζουμε το κρέας και από τις 2 πλευρές και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τις πιπεριές και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε 2’ να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.

  • Βήμα 3ο

    Ανακατεύουμε κλείνουμε το καπάκι και ρυθμίζουμε το audiotherm για 2 ώρες στην ένδειξη ‘καρότο’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘soft’ χαμηλώνουμε στο 3 και μαγειρεύουμε για 2 ώρες.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password