Στιφάδο μοσχαράκι

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • 6Servings
  • 120::0 ωPrep Time
  • 2::0 ωCook Time
  • 122::0 ωReady In
Print Recipe

Ingredients

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και σε ένα μπολ καλύπτουμε τα κρεμμύδια με νερό και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 12 ώρες ή όλο το βράδυ.

  • Βήμα 2ο

    ροθερμαίνουμε το σκεύος στο 7, και ρυθμίζουμε το audiotherm στη ‘μπριζόλα’. Τσιγαρίζουμε το κρέας και από τις 2 πλευρές και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τις πιπεριές και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε 2’ να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.

  • Βήμα 3ο

    Ανακατεύουμε κλείνουμε το καπάκι και ρυθμίζουμε το audiotherm για 2 ώρες στην ένδειξη ‘καρότο’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘soft’ χαμηλώνουμε στο 3 και μαγειρεύουμε για 2 ώρες.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Read More

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x

Register

Lost Password