Παίρνουμε το σκεύος 5lt 24cm και βάζουμε το μάτι της κουζίνας στο 7. Βάζουμε το audiotherm στην μπριζόλα και μόλις χτυπήσει ανοίγουμε και βάζουμε μεσα τις σουπιές και τις τσιγαρίζουμε 1 λεπτό από κάθε πλευρά.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι καλά λιωμένο και ανακατεύουμε. Βάζουμε το ούζο και μόλις εξατμιστεί, το φινόκιο, πολτοποιημένο και τσιγαρίζουμε για 1 λεπτό.
Προσθέτουμε το λάδι, τα ντοματίνια, αλάτι και πιπέρι, εστραγκόν, το ντοματοχυμό, μαϊντανό και άνιθο, ψιλοκομμένα και το μπούκοβο. Ανακατεύουμε καλά. Κλείνουμε με το γρήγορο καπάκι και βάζουμε το μάτι στο 9.
Βάζουμε το audiotherm 5 λεπτά στο turbo. Μόλις φτάσει ο δείκτης στο soft χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3 και μόλις φτάσει στο turbo θα μαγειρευτούν οι σουπιές μας 5 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι και περιμένουμε να γυρίσει ο δείκτης πίσω για να ανοίξουμε. Μόλις ανοίξουμε, ανάβουμε το μάτι στο 7 και βάζουμε μέσα τον ζωμό λαχανικών
Μόλις πάρει μία βράση ρίχνουμε μέσα τις ταλιατέλες. Χαμηλώνουμε το μάτι στο 2 ή 3 και αφήνουμε 2 λεπτά. Κλείνουμε μετά το μάτι και το αφήνουμε απάνω 3 λεπτά ακόμα. Ανοίγουμε, βάζουμε από πάνω τις ελιές και σερβίρουμε.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα