Τας Κεμπάπ με καστανό ρύζι

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 4Μερίδες
  • 10 λΠροετοιμασία
  • 20 λΜαγείρεμα
  • 30 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Προθερμαίνουμε το σκεύος, ρυθμίζουμε το audiotherm στη μπριζόλα και το μάτι στο 7. Ανοίγουμε και βάζουμε μέσα το κρέας στεγνό να τσιγαριστεί. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σβήνουμε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ (1 με 2’ στο δυνατό).

  • Βήμα 2ο

    Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Βάζουμε το μάτι στο 9 και κλείνουμε με το sec quick. Ρυθμίζουμε το audiotherm 15’ στο turbo. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην πρώτη ένδειξη του soft, χαμηλώνουμε στο 2 ή 3. Περιμένουμε να γυρίσουν όλοι οι δείκτες στην αρχική τους κατάσταση.

  • Βήμα 3ο

    Στο σκεύος βάζουμε το ρύζι, το νερό και λίγο αλάτι. Βάζουμε το μάτι στο 7 και ρυθμίζουμε το audiotherm στο καρότο. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη μπριζόλα, χαμηλώνουμε από το 7 στο 2 ή 3.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password