Προθερμαίνουμε το σκεύος στο 7, και ρυθμίζουμε το audiotherm στη ‘μπριζόλα’. Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και το πράσο με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε την κόκκινη πιπεριά, και σιγά-σιγά όλα τα υλικά εκτός από το ψάρι και σπανάκι. Ανακατεύουμε, κλείνουμε με το καπάκι και ρυθμίζουμε το audiotherm για 10’ στην ένδειξη ‘καρότο’. Όταν η πρώτη κόκκινη ένδειξη φτάσει στην ένδειξη ‘μπριζόλα’ χαμηλώνουμε στο 2.
Ανοίγουμε, ανακατεύομε και προσθέτουμε το σπανάκι και δυναμώνουμε στο 5. Προσθέτουμε το ψάρι, δυναμώνουμε στο 7, κλείνουμε το καπάκι και ρυθμίζουμε το audiotherm 15’ στην ένδειξη ‘καρότο’. Όταν η πρώτη κόκκινη ένδειξη φτάσει στην ένδειξη ‘μπριζόλα’ χαμηλώνουμε στο 2.
Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.
Περισσότερα