Τορτιλιόνι με τόνο και σπανάκι

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • 4Servings
  • 10 λPrep Time
  • 30 λCook Time
  • 40 λReady In
Print Recipe

Ingredients

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Step by step method

  • Βήμα 1ο

    Με το μάτι στο 7, τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, και προσθέτουμε τον τόνο και το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ βγάζουμε τον τόνο. Προσθέτουμε σταδιακά όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα μακαρόνια και τον τόνο και το λάδι, το σπανάκι και τις ελιές. Ρυθμίζουμε για 10’ στην ένδειξη ‘μπριζόλα’. Μόλις ο πρώτος κόκκινος δείκτης φτάσει στην ένδειξη ‘μπριζόλα’, χαμηλώνουμε στο 2 και μαγειρεύουμε για 10’. Ανοίγουμε το μάτι στο 7, και προσθέτουμε τα μακαρόνια και το λάδι.

  • Βήμα 2ο

    Ρυθμίζουμε για άλλα 10’ και επαναλαμβάνουμε. Ανοίγουμε και βάζουμε το σπανάκι, τον τόνο και τις ελιές. Ρυθμίζουμε για άλλα 10’ και σερβίρουμε.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Read More

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x

Register

Lost Password