Έχουμε το μάτι στο 7 και βάζουμε 6κσ λάδι και το κρεμμύδι και το σκόρδο πολτοποιημένα και τσιγαρίζουμε 2 λεπτά.
Προσθέτουμε τις πιπεριές ψιλοκομμένες για να τσιγαριστούν και αυτές 2 λεπτά.
Βάζουμε μέσα χυμό ντομάτας, το χυμό από τα λεμόνια, εστραγκόν, αλάτι, πιπέρι, άνιθο και μαϊντανό.
Ανακατεύουμε και κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε 20 λεπτά με το audiotherm στο καρότο.
Μόλις ο κόκκινος δείκτης φτάσει στην μπριζόλα, χαμηλώνουμε το μάτι από το 7 στο 3.
Μόλις χτυπήσει, ανοίγουμε και βάζουμε μέσα τον ξυφία. Ανεβάζουμε το μάτι στο 7.
Βάζουμε 10 λεπτά στο καρότο. Μόλις φτάσει στην μπριζόλα, χαμηλώνουμε το μάτι από το 7 στο 3.
Μόλις χτυπήσει, κλείνουμε το μάτι, ανοίγουμε και σερβίρουμε.