Ζαμπονοτυρόπιτα

( 0 από 5 )
Loading...
Αποθήκευση
  • 2Μερίδες
  • 5 λΠροετοιμασία
  • 25 λΜαγείρεμα
  • 30 λΣυνολικός χρόνος
Εκτύπωση

Ingredients

  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +
  • Στη λίστα αγορών +

Step by step method

  • Διαδικασία

    Βάζουμε στο πάτο του σκεύους 1 φύλλο ψησίματος που έχουμε κόψει στο μέγεθος του σκεύους μας Προσθέτουμε το 1ο φύλλο ζύμης Στη μέση της ζύμης προσθέτουμε το τυρί τριμμένο (αλμυρό τυρί), από πάνω βάζουμε εναλλάξ μια φέτα τυρί και μια ζαμπόν. Προσθέτουμε το 2ο φύλλο ζύμης και αλείφουμε με το αυγό (νερομένο με 1 κουταλιά της σούπας νερό αν θέλουμε). Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο 3 και βάζουμε το navigenio στο 3ο πεδίο για 25 λεπτά.

Πληροφορίες για τον Chef

Ελευθερία

Manager AMC cookware

Υγιεινή μαγειρική με τα σκεύη της AMC. Δείτε την σωστή τους χρήση και μάθετε να φτιάχνετε νόστιμα και υγιεινά φαγητά.

Περισσότερα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

x

Register

Lost Password