Πρόσφατες συνταγές

Δείτε τα συστατικά
Αποθήκευση
x
Συστατικά
  • 700γρ κουνουπίδι, σε κομμάτια
  • 250γρ μύδια
  • 1 πράσο, πολτοποιημένο
  • 4 φρέσκα κρεμμύδια, πολτοποιημένα
  • 1 κόκκινο κρεμμύδι, πολτοποιημένο
  • 10 ντοματίνια
  • 2 κλωνάρια σέλερι
  • 100γρ σάλτσα ντομάτας
  • 1 κσ πελτές ντομάτας
  • 1 κγ εστραγκόν
  • 6 κσ παρθένο ελαιόλαδο
  • Αλάτι Ιμαλάιων
  • Πιπέρι
Δείτε τα συστατικά
Αποθήκευση
x
Συστατικά
  • 150γρ καρότο, πολτοποιημένο
  • 200γρ φυσικός χυμός καρότου
  • 100γρ καρύδια, τριμμένα
  • 80γρ ξανθές σταφίδες
  • 80γρ ηλιέλαιο
  • 140γρ κρυσταλλική ζάχαρη
  • Μείγμα αλευριού
  • 300γρ αλεύρι γοχ, κοσκινισμένο
  • 1 κγ κανέλα
  • ½ κγ μαγειρική σόδα
  • 1 κγ baking powder
  • ½ κγ αλάτι Ιμαλαίων
Δείτε τα συστατικά
Αποθήκευση
x
Συστατικά
  • 120γρ σπορέλαιο
  • 150γρ ψιλό σιμιγδάλι
  • 150γρ χοντρό σιμιγδάλι
  • 450γρ κρυσταλλική ζάχαρη
  • 900γρ νερό
  • 6γρ κανέλα
  • 100γρ αμύγδαλο
  • 100γρ σταφίδες, σε νερό
  • 1 lime, ξύσμα
Δείτε τα συστατικά
Αποθήκευση
x
Συστατικά
  • 220γρ κολοκύθα
  • 200γρ γλυκοπατάτα
  • 15 ντοματίνια
  • 350γρ ντομάτες, πολτοποιημένες
  • 1 πράσο, χοντροκομμένο
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι, χοντροκομμένο
  • 1 κόκκινη πιπεριά, χοντροκομμένη
  • 1 κόκκινο κρεμμύδι, πολτοποιημένο
  • 4 κλωνάρια σέλερι, χοντροκομμένα
  • 15γρ άνηθο, χοντροκομμένο
  • 2 καρότα, χοντροκομμένα
  • 5 αγκινάρες
  • 6 κς παρθένο ελαιόλαδο
  • 150γρ σπανάκι
  • 1,2lt νερό
  • Αλάτι Ιμαλαίων
Δείτε τα συστατικά
Αποθήκευση
x
Συστατικά
  • 250γρ κανελόνια
  • 500γρ μείγμα θαλασσινών
  • 200γρ αρακάς
  • 1 πράσο, ψιλοκομμένο
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 κόκκινο κρεμμύδι, πολτοποιημένο
  • 700γρ ντοματοχυμό
  • 200γρ φρέσκο σπανάκι
  • ½ ματσάκι άνηθο
  • 2 κλωνάρια δυόσμο
  • ½ ματσάκι σέλερι
  • 3 κλωνάρια μαϊντανό
  • 1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένο
  • 50ml λευκό κρασί
  • 6 κς παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κγ εστραγκόν
  • Αλάτι Ιμαλαίων
Δείτε τα συστατικά
Αποθήκευση
x
Συστατικά
  • 250γρ ρεβίθια, φουσκωμένα για 12 ώρες
  • 250ml νερό
  • 1kg μελιτζάνες
  • 300γρ ντοματοχυμό
  • ½ ματσάκι μαϊντανό
  • ½ ματσάκι άνηθο
  • 10 ντοματίνια
  • 1 πράσο, ψιλοκομμένο
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  • 1 κόκκινο κρεμμύδι, πολτοποιημένο
  • 4 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
  • 6 κς παρθένο ελαιόλαδο
  • Αλάτι Ιμαλαίων
  • Πιπέρι
  • 20γρ νερό
  • Σχοινόπρασο για σερβίρισμα
x

Register

Lost Password